Pas verloofde Lynn Van den Broeck overdondert opnieuw met schitterend nieuws: "Ik mag het eindelijk zeggen" TV en Radio
TV en Radio

Pas verloofde Lynn Van den Broeck overdondert opnieuw met schitterend nieuws: "Ik mag het eindelijk zeggen"

Pas verloofde Lynn Van den Broeck overdondert opnieuw met schitterend nieuws: "Ik mag het eindelijk zeggen"

Het geluk houdt niet op voor Lynn Van den Broeck. Nog niet zo lang geleden maakte de ‘Thuis’-actrice bekend dat zij en Mathias Vergels verloofd zijn. Maar nu heeft ze opnieuw schitterend nieuws te melden.

Naast op de set van ‘Thuis’ staan vult Lynn Van den Broeck haar dagen met repeteren voor haar toneelvoorstellingen. Binnenkort staat de actrice maar liefst twee keer weer op de planken. Zo kan je haar in december bewonderen in de kerstkomedie 'Jezus, Maria, Jozef’, samen met Monika Van Lierde en Marilou Mermans. Volgend jaar kruipt Lynn dan weer in de huid van Agatha Christie in 'Lady Agatha’.

Maar daar houdt het goede nieuws niet op, want ook op tv zal je haar binnenkort een pak vaker zien. Zo raakte zojuist bekend dat het ‘Thuis’-gezicht dit najaar haar schort aantrekt in ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ op Play4. “Ik mag het dan eindelijk zeggen: ik zit in het nieuwe seizoen van 'Celebrity Masterchef'”, schreeuwt Lynn het uit op Instagram. “Zo ongelofelijk fier en trots om hier deel vanuit te maken en ik kan kan niet wachten tot jullie het kunnen zien!”

Hét it-koppel

Lynns populariteit schoot de laatste tijd enorm de lucht in. Zij en Mathias zagen onlangs niet alleen hun aantal volgers op sociale media, maar ook hun aantal opdrachten toenemen. Het gaat hard voor het koppeltje. En dan moet hun huwelijk nog komen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws