Pascale Naessens nam drastisch besluit over relatie: "Eigenlijk was de keuze al langer gemaakt" TV en Radio
TV en Radio

Pascale Naessens nam drastisch besluit over relatie: "Eigenlijk was de keuze al langer gemaakt"

Pascale Naessens nam drastisch besluit over relatie: "Eigenlijk was de keuze al langer gemaakt"

Pascale Naessens is al 30 jaar getrouwd met Paul Jambers. Onlangs hernieuwde het koppel nog hun huwelijksgeloften voor deze bijzondere gelegenheid. In Dag Allemaal blikt de schrijfster nu terug op hun huwelijk en op het feit dat er nooit kindjes zijn gekomen.

Geen kinderen krijgen samen is een bewuste keuze geweest, vooral van Pascale. “In het leven dat ik leid, ben ik nooit bezig geweest met kinderen”, geeft ze toe in Dag Allemaal. “In 'n andere context had 't misschien wel gekund. Maar het is nooit een must geweest.”

Als ze al kinderen had gewild, was ze naar eigen zeggen waarschijnlijk met een jongere man getrouwd. “Maar ik heb het gevoel dat de dingen lopen zoals ze moeten lopen. En ja, op een bepaald moment maak je die keuze wél bewust, omdat je weet dat 't 'de laatste kans' is”, vertelt Pascale openhartig. “Maar eigenlijk was de keuze al langer gemaakt.”

Puur geluk

Als je Pascale vraagt wat haar echt gelukkig maakt, dan is het antwoord simpel: “Paul, mijn vrienden en dat ik mensen kan helpen naar 'n energieker en gezonder leven. Het best verkochte kookboek in Vlaanderen hebben, dat streelt m'n ego uiteraard. Maar dat brengt geen puur geluk. Het diepe contact met mensen wel.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws