Philippe Geubels eerlijk over heftige problemen: "Ik ga nooit meer beter worden" TV en Radio
TV en Radio

Philippe Geubels eerlijk over heftige problemen: "Ik ga nooit meer beter worden"

Philippe Geubels eerlijk over heftige problemen: "Ik ga nooit meer beter worden"

Philippe Geubels kennen we als een goedlachse stand-upcomedian, maar ook hij heeft het mentaal moeilijk gehad. Aan Pedro Elias verklapt hij er zelf meer over.

In het nieuwe Play4-programma ‘Patiënt Pedro’ probeert Pedro Elias komaf te maken met zijn angsten. Het tv-gezicht lijdt aan hypochondrie, waardoor hij constant bang is om ernstig ziek te worden. Hij krijgt nu professionele hulp en in de nieuwe aflevering praat hij daar openlijk over met Philippe Geubels. De comedian volgt al sinds zijn tienerjaren therapie.

“Ik denk dat ik echt een huis kan kopen van wat ik al aan therapeuten heb uitgegeven”, bekent Geubels. Daarnaast geeft hij ook toe dat hij veel van de twijfels die Pedro heeft herkent. “Wat ik merkte bij mijzelf was inderdaad veel tegenzin om te gaan. Eerst heel veel zin om te gaan, ik ga eraan werken. En dan twee, drie keer gaan en dan ga je met heel veel tegenzin”, vertelt hij eerlijk.

“Ik dacht: ‘Shit, ik ga nooit meer beter worden. Ik heb het erger gemaakt.’”, aldus Philippe. Toch heeft hij nooit opgegeven. “Ik heb dan doorgezet en uiteindelijk is het echt stilaan terug beter geworden”, zegt hij. Een hoopvolle boodschap voor Pedro én voor de kijkers. "Dank u Philippe, ben ik toch niet alleen", "Ik wil Pedro echt bedanken voor dit programma" en "Je bent daar zeker niet alleen in", klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws