Pijnlijk afscheid voor actrice Tinne Oltmans: "Het einde van een tijdperk" TV en Radio
TV en Radio

Pijnlijk afscheid voor actrice Tinne Oltmans: "Het einde van een tijdperk"

Pijnlijk afscheid voor actrice Tinne Oltmans: "Het einde van een tijdperk"

Tinne Oltmans zegt vaarwel tegen een heel mooi en belangrijk hoofdstuk uit haar leven. Ook haar collega Hilde De Baerdemaker deelt een emotioneel bericht op sociale media.

Tinne Oltmans zullen veel mensen beter kennen als Lisa uit de gelijknamige VTM-telenovelle. De reeks loopt ten einde en de actrice heeft zopas de laatste scènes ingeblikt. Op haar Instagramverhaal deelt ze nu een laatste kiekje van achter de schermen. “Het einde van een tijdperk”, klinkt het. “3 jaar filmen, 500 draaidagen”, zegt de actrice.

Ook haar ‘Lisa’-collega Hilde De Baerdemaeker, die Suzanne vertolkte, moet wat kwijt over het einde van de reeks. “Vandaag na 3 jaar draaien voor Lisa de laatste scènes opgenomen”, begint ze. Ze is vooral heel dankbaar dat ze dit avontuur heeft mogen meemaken. “Afscheid van een periode van intens samenwerken, lange draaidagen en lieve collega’s”, aldus Hilde.

“Merci aan cast en crew. Jullie waren/zijn en blijven zó geweldig! Heel veel liefde!”, schrijft ze. “Bye bye Suzanne”, voegt de actrice er nog aan toe. In de comments vinden de fans het jammer dat het einde van ‘Lisa’ nadert. “Dank je wel voor alle leuke afleveringen”, “We zullen Suzanne nooit vergeten”, “Jammer dat het stopt”, “Ik zal ze missen, je speelt die rol zo goed” en “Nu ga ik wenen”, reageren ze.

Pijnlijk afscheid voor actrice Tinne Oltmans: "Het einde van een tijdperk"

Populair

Laatste nieuws