Plotse verandering: 'The Voice van Vlaanderen' verloopt dit jaar compleet anders TV en Radio
TV en Radio

Plotse verandering: 'The Voice van Vlaanderen' verloopt dit jaar compleet anders

Plotse verandering: 'The Voice van Vlaanderen' verloopt dit jaar compleet anders

De Blind Auditions zijn achter de rug. Elke coach heeft zijn of haar team samengesteld, dus de Knockouts kunnen beginnen. Al wordt de wedstrijd dit jaar in een volledig ander jasje gestoken.

Heel wat nieuwigheden in ‘The Voice van Vlaanderen’ vanavond. Zo zal Gloria Monserez de presentatiefakkel tijdelijk overnemen van An Lemmens, die tijdens de opnames op zwangerschapsverlof moest. Maar ook voor de Knockouts gooit VTM het over een compleet andere boeg.

De kandidaten zullen niet meer in groepjes van drie zingen, maar nemen het nu op tegen het volledige team. Slechts vijf artiesten per team stoten door naar de Battles. De coaches staan dus voor een nóg moeilijkere keuze dan anders. Na een optreden moeten ze namelijk meteen beslissen of ze de kandidaat meenemen óf naar huis sturen. Gelukkig kan coach Laura Tesoro de afvallers nog steeds oppikken voor haar Comeback Stage.

Pas op, het wordt nog ingewikkelder. Bij twijfel kan een coach een deelnemer ook naar de Redzone sturen, een soort wachtruimte. Als de vijf begeerde plaatsjes van het team nog niet ingenomen zijn, is er nog een kans voor de kandidaten in de Redzone. Máár iedereen die in de Redzone zit, kan door een andere coach gestolen worden. Dat belooft nog heel spannend te worden.

Populair

Laatste nieuws