"Plottwist": Kürt Rogiers verklapt plots grote spoiler over seizoensfinale van 'Familie'

230107KURTROGIERSFAMILIEVTM
De langverwachte seizoensfinale van ‘Familie’ komt steeds dichterbij. En er staan weer heel wat spannende dingen te gebeuren. Wat precies, dat komen we op vrijdag 23 juni te weten. Al licht Kürt Rogiers nu al een serieuze tip van de sluier op.
De kijkers van ‘Familie’ moeten nog drie weken geduld hebben, maar VTM heeft nu al de eerste beelden van de bloedstollende seizoensfinale op hen losgelaten. Wat we nu al weten, is dat Veronique (Sandrine André) en Cédric (Yanni Bourguignon) een hoofdrol zullen spelen in de slotaflevering. We zien een Véronique die volledig over haar toeren is en haar zoon, die in een ware nachtmerrie is terechtgekomen.
Maar ook voor Mieke wordt het spannend “De spanningen lopen hoog op, ze zal de steun van haar huisgenoten Zjef en Rudi hard nodig hebben. En zeker erna”, verklapte actrice Caroline Maes al in Story. “Mieke wordt meegesleurd in een heftige situatie waar ze niets aan kan doen. De kijker gaat fameus schrikken.” En schrikken zullen ze zeker, als we ook Kürt Rogiers mogen geloven.

Extreem

In een interview met een fan gaf de ‘Familie’-acteur al het een en ander prijs over de nagelbijtende dubbelaflevering. En het is niet niets! “Spanning tussen Elena en Véronique”, “Een twist in het verhaal van Mieke en Niko en dus ook met draagmoeder Sam” en “De single van Raven en Jill komt uit, maar daar gaat ook nog een plottwist aankomen”, zijn enkele ingrediënten voor een geslaagde finale. Maar ook Lars zal een belangrijke rol spelen. “Hij gaat iets extreem zots doen, maar wat?”, lezen we nog op het Instagramverhaal. Dat kan alleen maar spannend worden!
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories