Presentator Gilles Dupont klapt uit de biecht over samenwerking met Koen Wauters TV en Radio
TV en Radio

Presentator Gilles Dupont klapt uit de biecht over samenwerking met Koen Wauters

Presentator Gilles Dupont klapt uit de biecht over samenwerking met Koen Wauters

Gisteren konden we kennismaken met Gilles Dupont, die vanaf nu elke zondagavond ‘Alles voor de Spelen’ presenteert aan de zijde van Koen Wauters. Voor het eerst koos VTM voor een presentator met een beperking. Maar hoe loopt die samenwerking met Koen, een ervaren rot in het vak?

Gisteren konden we de eerste aflevering van ‘Alles voor de Spelen’ meepikken op VTM. Daarin maken Koen Wauters en voormalig Special Olympiër Gilles Dupont tv-kijkend Vlaanderen warm om onze delegatie Belgische atleten naar de grootste medaillewinst ooit te supporteren op de Special Olympics Wereldspelen in juni.

Wat vooral opvallend is, is dat VTM met Gilles een presentator met een beperking heeft ingezet voor het programma. “Ik heb gewoon auditie gedaan. Daarna heb ik even gewacht en dan is Koen op zijn knieën gegaan om te vragen om het programma met hem te maken”, vertelt hij in HLN Showbits. En die samenwerking is alles waar Gilles van gedroomd had.

Grote fan

“Het is geweldig, echt super. Daar kan je niet over liegen”, denkt Koens co-presentator erover. Gilles is bovendien niet enkel fan van Koen als presentator, maar ook als zanger bij Clouseau. “Ik ken wel wat liedjes van hem. Ik ben ze stiekem aan het oefenen achter mijn computer”, lacht hij. “Dus ik ben echt superblij dat ik met hem mag samenwerken”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws