Presentator Sven De Leijer moet opnieuw afscheid nemen: "Ik mis het nu al" TV en Radio
TV en Radio

Presentator Sven De Leijer moet opnieuw afscheid nemen: "Ik mis het nu al"

Presentator Sven De Leijer moet opnieuw afscheid nemen: "Ik mis het nu al"

Sven De Leijer mocht 2023 als kersverse papa inzetten. Een goede twee weken geleden mocht hij zijn zoontje Leo verwelkomen. Iets in ons zegt dat het nieuwe jaar voor de presentator nu al niet meer stuk kan.

Maar het nieuwe jaar betekent natuurlijk ook het einde van ‘Vrede op aarde’. Nu de feestdagen achter de rug zijn, verdwijnt de eindejaarsshow helaas weer van de buis. “Afgelopen kerstvakantie keek u dagelijks gemiddeld met meer dan 1,1 miljoen mensen naar ‘Vrede op aarde’. ‘Vrede op aarde’, dat is deze bende geweldig fijne en getalenteerde mensen”, schrijft Sven apetrots op Instagram.

En of de presentator het programma zal missen! “’Vrede op aarde' is iets waar ik al jaren constant mee bezig ben. Dat is echt mijn ander kindje", vertelde Sven eerder bij MNM. Maar gelukkig heeft de kersverse papa nu wel alle tijd van de wereld om met zijn zoontje Leo door te brengen.

“Proficiat aan cast en crew”, willen Svens volgers kwijt in de opmerkingen. “Geweldig programma met een fantastische presentator en geweldige chaletbewoners”, “Graag nog meer van dit”, “Topprogramma, wat hebben we weer genoten”, “Zeer fijn, goed gelachen”, “Ik mis het nu al” en “Lievelingsprogramma”, lezen we nog in de comments. “Dankjewel, Sven!”

Soe Nsuki

Dit jaar was comédienne Soe Nsuki voor het eerst van de partij als sidekick van Sven De Leijer. Ook zij hoeft niet lang te treuren over het afscheid van de show. Haar jaar begint meteen met haar zwangerschaps- en moederschapsverlof. Ook zij kan binnenkort genieten van het gezelschap van haar eerste kindje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws