Publieksfavoriet Roel Vanderstukken (Benny) openhartig over exit bij 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Publieksfavoriet Roel Vanderstukken (Benny) openhartig over exit bij 'Familie'

Publieksfavoriet Roel Vanderstukken (Benny) openhartig over exit bij 'Familie'

Roel Vanderstukken kruipt intussen al elf jaar in de huid van Benny in ‘Familie’, veel langer dan hij op voorhand had gepland. Bovendien focust de acteur zich ook nog steeds op theater, waar hij een drukke tijd voor de boeg heeft. Moeten de fans van de populaire VTM-soap stilaan voor zijn exit beginnen te vrezen?

Roel Vanderstukken staat binnenkort samen met Lize Feryn op de planken. Ze hebben allebei een hoofdrol beet in ‘The Broken Circle Breakdown’, dat op 6 april in première gaat in het Antwerpse Fakkeltheater. Een verhaal over liefde voor elkaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood.

Een groot contrast dus met zijn rol als de flauwe plezante in ‘Familie’. Maar dat maakt het voor de acteur juist allemaal zo leuk. Hij vindt het dan ook nodig om als soapacteur af en toe eens een zijsprongetje te maken. “Dat houdt het wel fris, ja”, geeft hij eerlijk toe in TV-Familie.

“Ik heb altijd gezegd dat ik ‘Familie’ maximum twee, drie jaar wilde doen”, biecht Roel op. “Inmiddels ben ik er al elf jaar.” Maar aan stoppen heeft de acteur absoluut nog niet gedacht. Hij beseft dan ook dat hij zijn twee pollekes mag kussen met deze job. “Op de 23 jaar dat ik bezig ben, heb ik alles bij elkaar hooguit een jaar niet gewerkt. Een luxe als acteur! Nu hopen dat al dat harde werken later voor voldoende pensioen zal zorgen. Het blijft toch een onzekere stiel. Maar wel een heel schone”, aldus Roel.

Populair

Laatste nieuws