Qmusic-stem Jolien Roets moet afscheid nemen: "Einde van een tijdperk" TV en Radio
TV en Radio

Qmusic-stem Jolien Roets moet afscheid nemen: "Einde van een tijdperk"

Qmusic-stem Jolien Roets moet afscheid nemen: "Einde van een tijdperk"

Gisteren kwam er een einde aan een tijdperk bij Qmusic. Na acht mooie jaren nam Sean Dhondt voor een laatste keer zijn vertrouwde plekje achter de microfoon in. Collega Jolien Roets is er in ieder geval het hart van in.

Eind juni kreeg Sean Dhondt na acht jaar zijn ontslagen voorgeschoteld bij Qmusic. “Er is geen plaats meer voor mij in het zendschema. Jammer, heel jammer - het voelt echt rot aan”, klonk het ontgoocheld op Instagram. “Eerlijk: ik had dit nog flink wat jaren willen doen.” De radiostem bleef wel de hele zomer te horen bij Q. “Kom dus zeker langs voor een babbel in het Q Beach House in Oostende, waar ik sowieso nog heel de zomer lang radio zal maken”, schreef hij toen.

Maar nu zit het Qmusic-avontuur er officieel op voor Sean. “Einde van een tijdperk”, schrijft de radiozender op Instagram. De presentator werd gisteren uitgebreid en in alle schoonheid uitgewuifd door zijn collega’s. En of ze hem zullen missen! Jolien Roets in de eerste plaats. “How it ended vs. how it started”, schrijft de presentatrice bij een kiekje van nu en eentje uit 2007. “Wat een eer om jouw collega te mogen zijn. Zo is er maar één. Tot snel”

Ook de rest van zijn collega’s laat van zich horen op Instagram. “Dag Sean, merci voor acht jaar plezier bij Q. Ik ga u missen”, schrijft Vincent Vangeel op zijn profiel. “Rock on baby! Veel succes, office buddy”, moet ook Matthias Vandenbulcke van het hart in de reacties. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden dan weer een prachtige boodschap voor hun collega tijdens zijn afscheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws