Qmusic zwaar onder vuur na ontslaan van Sean Dhondt: "De manier waarop hij aan de deur is gezet..." TV en Radio
TV en Radio

Qmusic zwaar onder vuur na ontslaan van Sean Dhondt: "De manier waarop hij aan de deur is gezet..."

Qmusic zwaar onder vuur na ontslaan van Sean Dhondt: "De manier waarop hij aan de deur is gezet..."

Je hebt het wellicht al zien passeren: donderdagavond werd Sean Dhont uitgewuifd door zijn collega’s bij Qmusic. Uiteraard kon de radiostem niet vertrekken zonder een gepast afscheid met alles erop en eraan. Maar daar wringt meteen het schoentje.

Na acht jaar kreeg Sean Dhondt te horen dat er na de zomer geen plaats meer is voor hem in het uitzendschema van Qmusic. Zijn ontslag kwam voor de presentator heel onverwacht. “Het voelt echt rot aan. Ik had dit nog flink wat jaren willen doen”, klonk hij eind juni ontgoocheld op Instagram.

Afgelopen donderdag, op 24 augustus, zwaaide de radiozender Sean uit met een resem aan lovende woorden. De radiostem was tot tranen toe ontroerd, maar het publiek was wat minder mals over zijn afscheid. Qmusic wordt op sociale media volledig afgekraakt.

Schijnheilig

“Je ontslaat hem en slijmt dan bij zijn afscheid?”, “Dus jullie zetten hem op straat en beweren dan dat jullie hem zullen missen?”, “Onbegrijpelijk, zo’n showtje opvoeren”, “Schijnheiligheid ten top” en “Ze hebben een groot talent aan de deur gezet, foute beslissing van Q”, uiten de luisteraars hun ongenoegen op Instagram. Ook cameraman Pascal Braeckman laat van zich horen. “Beetje vreemde verwoording gericht aan iemand die jullie aan de deur zette, Qmusic”, schrijft hij verontwaardigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws