Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' onthult: zo zit het nu tussen hem, Katrijn en Jolyn

230325BOERZKTVROUWVTM
Nooit eerder liepen de spanningen in ‘Boer zkt Vrouw’ zo hoog op. De jaloezie onder Jasha, Katrijn en Jolyn mondde vorige week uit in een vlammende ruzie op het erf van Raphaël. De twee laatste vrouwen moesten hun boeltje pakken en Jasha bleef als enige over. Maar heeft de hoefsmid nu nog contact met de dames?
De boerderijweek eindigde in mineur voor boer Raphaël. Veel vroeger dan verwacht blijft nog maar één gelukkige over op zijn boerderij. En dat is Jasha. “Maar voor mij was doorgaan met haar op dat moment de beste keuze”, legt Raphaël uit in Het Laatste Nieuws. “Al had ik voor de hele hetze oprecht nog geen keuze gemaakt voor een van de meisjes. Voor mij stonden ze alle drie nog op gelijke hoogte”, geeft de hoefsmid eerlijk toe.
Hij betreurt dan ook ten zeerste dat alles zo is gelopen. “Ik had graag dat iedereen met een opgeheven hoofd kon terugkijken op deze ervaring, maar in de plaats daarvan werd het een nachtmerrie”, klinkt het. “Ik wijt het aan een samenloop van omstandigheden. Vermoeidheid, gierende emoties, maar ook de mentale druk. Het is niet makkelijk voor de meisjes om aantrekkingskracht te voelen en te weten dat ze niet de enige zijn in het spel”, beseft Raphaël.
Nu, enkele maanden na de opnames, zoeken Raphaël en de dames opnieuw voorzichtig contact. “We hebben elkaar een lange tijd niet gehoord, maar binnenkort komen we met zijn vieren samen om het erover te hebben”, weet de hoefsmid te vertellen. “Ik ben zeker dat dat gesprek veel gaat opklaren. Voor mij is het 'Boer zkt vrouw'-verhaal nog niet afgesloten en dat blijft zo tot we met zijn drieën door één deur kunnen”, besluit hij. Hoe het uiteindelijk afloopt tussen Raphaël en Jasha, zullen we de komende weken op tv ontdekken.