Robbe en Branko uit 'Boer zkt Vrouw' onthullen slecht nieuws: "Het gebeurde kort na de opnames"

240424robbebrankoboerzktvrouw
Branko en Robbe maakten in 'Boer zkt Vrouw' bekend dat ze nog steeds een koppel zijn. Toch duurde het na de opnames nog lange tijd vooraleer ze zeker waren van elkaar.
Pas in maart verhuisde Branko naar Zweden. Bovendien hadden ze kort na de opnames al ruzie, zo onthullen ze nu in Het Laatste Nieuws. “Kort na de opnames hadden Branko en ik onze eerste ruzie”, bekent Robbe.

Grote aanpassing

“Ik wilde vermijden dat we elkaar uit het oog zouden verliezen, dus zocht ik Branko in België op. We woonden een week samen op zijn appartement in Ranst. Dat was moeilijker dan gedacht", klinkt het.
"Vooral voor Branko was het een grote aanpassing", gaat Robbe verder. "Hij was het gewend om zijn eigen ding te doen na zijn werkdag, maar plots zat ik in zijn kot. (lacht) Na onze vrijgezellenperiode was het voor ons allebei wennen om geen enkel moment voor onszelf te hebben."

Knettergek

"Ik werd ook knettergek van het verkeer, want Branko woonde op een drukke baan. ‘s Nachts deed ik geen oog dicht. Daarbovenop waren er problemen op mijn boerderij. We zaten daardoor een beetje op elkaars kap."