Ruim 6 jaar nadat zaak Bart De Pauw aan het licht kwam: VRT onthult plots groot nieuws over tv-maker TV en Radio
TV en Radio

Ruim 6 jaar nadat zaak Bart De Pauw aan het licht kwam: VRT onthult plots groot nieuws over tv-maker

Ruim 6 jaar nadat zaak Bart De Pauw aan het licht kwam: VRT onthult plots groot nieuws over tv-maker

Normaal gezien zou morgen 'Het proces dat niemand wou' starten op VRT CANVAS. Dat is de documentaire die gemaakt werd over de zaak-Bart De Pauw. Maar de VRT heeft nu besloten om die docu voor onbepaalde tijd uit te stellen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

'Het proces dat niemand wou', de driedelige reeks over de zaak rond Bart De Pauw, zou normaal op woensdag om 21.20 uur starten op VRT CANVAS. In die docu komen onder meer Maaike Cafmeyer, Ella-June Henrard, Lize Feryn en Liesa Naert aan het woord.

Maar nu kondigt de VRT aan dat ze de uitzending van de docureeks, die in 2021 al op Streamz verscheen, voor onbepaalde tijd hebben uitgesteld. De VRT laat in een persbericht weten dat ze met het uitstellen "alle kansen geven aan gesprekken tussen de partijen in de zaak, waar zij verder niet bij betrokken is. VRT zal daarom ook niet verder communiceren om de gesprekken niet te bezwaren", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws