Sanne uit 'Boer zkt Vrouw' kondigt erg verrassend nieuws aan: "Zeer onverwacht" TV en Radio
TV en Radio

Sanne uit 'Boer zkt Vrouw' kondigt erg verrassend nieuws aan: "Zeer onverwacht"

Sanne uit 'Boer zkt Vrouw' kondigt erg verrassend nieuws aan: "Zeer onverwacht"

Je ziet aan alles dat Sanne uit 'Boer Zkt Vrouw' het moeilijk heeft met al de aandacht van de mannen rond haar. Ze lijkt soms zelfs gewoon te willen ontsnappen.

"Ik was zo gestresseerd. En in combinatie met de camera's erbij, neen, dat ging niet zo vlot", aldus Sanne in Het Nieuwsblad. “Laten we zeggen dat ik dat een beetje onderschat heb. (lacht) Ik wist waaraan ik begon, maar het is anders wanneer je er middenin zit. Het is niet ­zoals wanneer je een leuke man zou tegenkomen op café en rustig bekijkt hoe het gaat.”

Ze voelde geen liefde op het eerste zicht, wat ook niet hoeft voor haar. "Maar het was wel met de mannen die voor mijn neus stonden met wie ik het moest stellen. Dat idee bracht me extra aan het wankelen", geeft ze toe. "Eerlijk? Voor mij was het allemaal zó uit mijn comfortzone dat het een soort van over­levingsweek werd."

Wat gaat er nu nog gebeuren op de boerderij? “Er komt nog een ­onverwachte wending, meer kan ik er niet over zeggen", aldus Sanne. “Ik hoop dat mensen die al jaren single zijn zich niet laten tegenhouden door angst. Het is niet makkelijk om jezelf opnieuw in het datingveld te gooien, maar de dingen benoemen, helpt. Dat heb ik geleerd. Zelfs een nuchtere boerin kan over emoties praten.”

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws