Sarah Pepels van Portland laat zich verrassend uit over K3 na Liefde voor Muziek TV en Radio
TV en Radio

Sarah Pepels van Portland laat zich verrassend uit over K3 na Liefde voor Muziek

Sarah Pepels van Portland laat zich verrassend uit over K3 na Liefde voor Muziek

De laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ stond gisteren volledig in teken van Portland. Een prachtige afsluiter van een avontuur met even prachtige artiesten, waar ook enkele verrassende vriendschappen uit voortvloeiden.

Sarah Pepels, tijdens de opnames van ‘Liefde voor Muziek’ wel nog de zangeres van Portland, is vol lof over de andere artiesten. “Ik had de meesten nog nooit ontmoet en velde vooraf geen oordeel, wat heel aangename verrassingen gaf”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

“Stef Bos was een soort vaderfiguur. Geweldige man: doorleefd, grappig, poëtisch, integer. Hij maakte de hele groep wat losser”, klinkt het. En ook van Daan was ze erg onder de indruk. “Met zijn charisma en creativiteit. Onlangs zag ik hem weer, backstage na zijn show in de Roma. Heel prettig”, vindt Sarah. Maar vooral met Julia Boschman van K3 leek het op tv te klikken.

Dat schept een band

“Julia en ik waren de pupillen van groep”, legt de voormalige Portland-zangeres uit. “Zij werd anderhalf jaar geleden voor de leeuwen gegooid in de mediawereld en ik had tot voor kort niet veel ervaring met camera’s.” Bovendien gingen Julia en Sarah samen naar een opvangcentrum voor verwaarloosde dieren in de laatste aflevering.

“Het feit dat we dierenvrienden zijn, schept een band, maar we konden ook bij elkaar terecht als het moeilijker ging”, klinkt het. En dat geldt ook voor mede-K3’tjes Hanne en Marthe. “Met hen kon ik het ook goed vinden”, onderstreept Sarah. “Ik was als kind helemaal in de ban van K3. Ik had kleurboeken, koeken, brooddozen, beddenlakens, … Ik heb die cd’s echt grijsgedraaid.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws