Speelt er meer tussen Raven en Jill? 'Familie'-actrice Britt Das verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Speelt er meer tussen Raven en Jill? 'Familie'-actrice Britt Das verklapt meer

Speelt er meer tussen Raven en Jill? 'Familie'-actrice Britt Das verklapt meer

Vorige week dook er een nieuw personage op in 'Familie'. Jill maakte haar entree op een studentenfeestje en het klikte meteen tussen haar en Raven (Aaron Blommaert). Moet Louise, het lief van Raven, zich zorgen beginnen maken? Actrice Britt Das verklapt daar nu zelf wat meer over.

Britt Das, de dochter van 'Thuis'-actrice Marleen Merckx, schittert sinds kort in 'Familie'. Zij vertolkt de rol van Jill en ze was voor het eerst te zien tijdens een kotfeestje. Ze komt al snel goed overeen met Raven. "Ze hoort Raven op zijn gitaar tokkelen. Omdat ze zelf keyboards speelt, stelt ze hem voor om samen muziek te maken", vertelt de actrice in TV-Familie.

"Tussen die twee ontstaat een mooie dynamiek", aldus Britt. Nu rijst natuurlijk de vraag of Jill de relatie tussen Raven en Louise onder druk zal zetten. "Wie weet", zegt de actrice al lachend. "Al wil Jill niet de bitch zijn die Raven en Louise uit elkaar probeert te halen", onderstreept ze. Volgens haar draait het bij Jill vooral rond de muziek.

Complementair

Britt zegt vervolgens dat haar personage Jill heel ambitieus en assertief is. "Maar ze ziet Raven vooral als een kans en hulpmiddel om iets met haar passie voor muziek te doen", klinkt het. Toch is Raven wel getriggerd. "Omdat Jill en hij muzikaal zo complementair zijn", legt ze uit. "Die liefde voor muziek vindt hij niet bij zijn vriendin Louise", aldus de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws