Stan Van Samang openhartig over Danny Timmermans na dramatisch einde in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Stan Van Samang openhartig over Danny Timmermans na dramatisch einde in 'Thuis'

Stan Van Samang openhartig over Danny Timmermans na dramatisch einde in 'Thuis'

Wat een week. Na de dood van Patje (Gunter Reniers) vrijdagavond, moesten de ‘Thuis’-kijkers dinsdag in één klap afscheid nemen van twee iconische personages: Harry (Stan Van Samang) én Chris (Danny Timmermans). De “bloedbroeders” kwamen beiden om het leven tijdens hun ultieme confrontatie. En die exit liet ook de acteurs zelf niet koud.

“Oh wat heb ik hem graag gespeeld, die Harry Peeters. Een gastrol, maar wat voor één”, schrijft Stan Van Samang geëmotioneerd op Instagram. “Ik kijk enorm dankbaar terug op die twee fantastische jaren bij ‘Thuis’. En ja ik ga ze heel erg hard missen. En eerlijk? Als je personage, dat al die tijd onder je huid leefde, moet sterven, dan sterft er een stukje van jezelf mee”, aldus de acteur.

“Aan alle sprookjes komt een eind. Zeker aan dat van slechteriken”, bedenkt Danny Timmermans zich dan weer in TV-Familie. “Ik heb ervan genoten om deze doortrapte crimineel te mogen spelen. En zoals het elke goede slechterik betaamt, heb ik veel schade kunnen aanrichten”, lacht hij. Met zijn gelijktijdige exit met Danny nam Stan niet alleen afscheid van ‘Thuis’, maar ook van een goede collega/vriend.

Merci, Danny

“Merci, Danny. Dat het een eer was”, reageert de voormalige ‘Thuis’-acteur onder een Instagrampost van ‘Thuis’. “Wat een fijne mens ben je. Zo evil als Chris, zo heerlijk als Danny. Wat. Een. Acteur!”, moet Stan besluiten. Hij hoopt dan ook vurig dat hun verhaal hier niet stopt. “Hopelijk staan we ooit nog eens met/tegenover elkaar”, droomt Stan luidop over een toekomstige samenwerking.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws