Sterft de Bomma tijdens de seizoensfinale van 'Familie'? Acteur Ray Verhaeghe verklapt grote spoiler TV en Radio
TV en Radio

Sterft de Bomma tijdens de seizoensfinale van 'Familie'? Acteur Ray Verhaeghe verklapt grote spoiler

Sterft de Bomma tijdens de seizoensfinale van 'Familie'? Acteur Ray Verhaeghe verklapt grote spoiler

Hoewel we er nog drie maanden op moeten wachten, worden nu al de eerste details gelost over de seizoensfinale van 'Familie'. Zo heeft nu ook Ray Verhaeghe, die de rol van Albert vertolkt, een tipje van de sluier opgelicht.

Eerder verklapte Kürt Rogiers al dat hij voor het eerst geen grote rol zal spelen in de seizoensfinale van 'Familie'. "Eindelijk eens een ontzettend leuke seizoensfinale voor mij", vertelde hij onlangs in een TikTok-filmpje met MNM-stem Cato Peeters.

"Dat mag ook wel na zeven seizoenen 'Familie', waarin er altijd iets ergs met mij gebeurde. Ik ben er wel blij om", aldus de acteur. "Maar voor de familie Van den Bossche wordt die finale wél weer drama, drama en nog eens drama", onthulde de acteur ook al.

Einde van de Bomma?

En blijkbaar is er in die seizoensfinale ook een grote rol weggelegd voor de Bomma, vertolkt door Annie Geeraerts. Dat verklapte Ray Verhaeghe aan Het Laatste Nieuws op de première van de musical 'Hairspray'. Komt er daarmee een einde aan het legendarische personage? Dat komen we eind juni te weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws