Stopt Jaak Van Assche bij 'Familie'? Hij heeft nieuws over zijn gezondheid TV en Radio
TV en Radio

Stopt Jaak Van Assche bij 'Familie'? Hij heeft nieuws over zijn gezondheid

Stopt Jaak Van Assche bij 'Familie'? Hij heeft nieuws over zijn gezondheid

Momenteel schittert Jaak Van Assche in de gloednieuwe film van ‘De Zonen van Van As’, die eerder deze week in premiére ging. Maar we hoeven natuurlijk niet naar de bioscoop te gaan om de acteur aan het werk te zien. ‘Familie’-kijkers kennen hem vooral als Alfons uit hun favoriete soap.

Zijn personage in ‘Familie’ zit al een tijde in een woonzorgcentrum. Iets wat Jaak Van Assche zelf ten alle koste wil vermijden. “Als het niet anders kan, hoop ik dat niet meer al te bewust mee te maken”, biecht de acteur op in Dag Allemaal. Gelukkig is dat ook nog niet meteen aan de orde.

Jaak is nog volledig bij de pinken. “Fysiek gaat het soms wat minder, maar mentaal voel ik me erg goed, ja. Een zegen op mijn leeftijd, dat besef ik maar al te goed”, zegt hij met een gerust hart. “Ik kan genieten van het leven, niets moet nog.” En sterven? “Dat stel ik gewoon uit, ik blijf koppig ademen en eet en drink op zijn tijd”, verklapt de acteur.

Afscheid nemen van ‘Familie’, daar heeft hij in de verste verte nog niet aan gedacht. “Bij ‘Familie’ heb ik een contract voor één draaidag per week. Zo blijft het comfortabel en kan ik het nog lang volhouden”, klinkt hij vastberaden. Bovendien blijven er nog heel wat andere leuke opdrachten op zijn pad komen. “Ik denk niet aan stoppen tenzij mijn lichaam niet meer mee wil”, beslist Jaak in Het Nieuwsblad. “Ik zou niet weten wat ik anders moet doen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws