Stopt Karen Damen dan toch met 'The Masked Singer'? Zo denkt ze er zelf over TV en Radio
TV en Radio

Stopt Karen Damen dan toch met 'The Masked Singer'? Zo denkt ze er zelf over

Stopt Karen Damen dan toch met 'The Masked Singer'? Zo denkt ze er zelf over

In voorjaar kan iedereen weer elke vrijdagavond afstemmen op VTM voor het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Karen Damen is al sinds het prille begin een van de vaste waarden in het speurderspanel. Maar moeten we het deze keer zonder het ex-K3’tje stellen?

Karen concentreert zich tegenwoordig namelijk vooral op haar acteercarrière. Zo speelt ze al meer dan twee jaar mee in ‘Familie’ als Vanessa, een rol die steeds groter wordt. Maar ook in het theater is ze druk bezig. Plus: ze wil volgend jaar een Engelstalig album uitbrengen.

Bovendien is Karens exclusiviteitscontract bij VTM vorige zomer afgelopen, tegelijk met dat van Niels Destadsbader. Toch mag de zender haar nog altijd een belletje geven. “Om in het speurdersteam te zitten van 'The Masked Singer' bijvoorbeeld. Dat doe ik supergraag", zegt Karen in Story. Als het van haar afhangt, is ze dus vast en zeker opnieuw van de partij.

De kijkcijferhit moet het in ieder geval al zonder Niels Destadsbader stellen. Die wordt vervangen door Jens Dendoncker. In het VTM-programma 'Cupido Ofzo' werd ook Karen eerder al vervangen door Frances Lefebure. Wat haar bij ‘The Masked Singer’ te wachten staat, is nog een groot vraagteken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws