Straks afscheid van drie acteurs? 'Familie' belooft bloederige midseasonfinale TV en Radio
TV en Radio

Straks afscheid van drie acteurs? 'Familie' belooft bloederige midseasonfinale

Straks afscheid van drie acteurs? 'Familie' belooft bloederige midseasonfinale

Het belooft een spannende week te worden in ‘Familie’ aangezien de soap stilaan afstevent op de langverwachte midseizoensfinale. Op vrijdag 6 januari mogen de fans de bloedstollende dubbelaflevering verwachten. En heel wat levens komen in gevaar.

Nog twee keer slapen en de grote dag is aangebroken: de midseasonfinale van ‘Familie’ komt vanavond eindelijk op de buis. En die staat garant voor drama, actie en sensatie. Eerder deze week liet VTM al een voorproefje van de spannende aflevering op de kijker los. En die zou sommige geliefde personages wel eens fataal kunnen worden.

Lars (Kürt Rogiers) komt met een meesterplan op de proppen om Veronique (Sandrine André) samen met Benny (Roel Vanderstukken) uit de klauwen van Koen (Sieg De Doncker) te redden. Ze kunnen haar bevrijden uit de loft, maar in de ondergrondse parking komt plots een auto in volle snelheid op hen afgereden.

Meer komen we uit de trailer nog uiteraard niet te weten. Maar wellicht zich Koen achter het stuur en wil hij een stokje steken voor het grote ontsnappingsplan van Lars. Halen Veronique, Lars en Benny de volgende aflevering of zal één van hen straks sneuvelen? Of is het verhaal juist uitverteld voor Koen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws