Streamz deelt eerste indrukwekkende beelden van 'De Expeditie: Groenland' met 8 bekende Vlamingen TV en Radio
TV en Radio

Streamz deelt eerste indrukwekkende beelden van 'De Expeditie: Groenland' met 8 bekende Vlamingen

Streamz deelt eerste indrukwekkende beelden van 'De Expeditie: Groenland' met 8 bekende Vlamingen

Binnenkort gaat de gloednieuwe Play4-reeks 'De Expeditie: Groenland' van start. Streamz deelde daar nu ook al enkele indrukwekkende beelden van op Instagram.

In 'De Expeditie: Groenland' trekken acht bekende Vlamingen door Groenland. Daarbij leggen ze met ski's een tocht van maar liefst 160 km af van Kangerlussuaq tot Sissimuten en dat in ijskoude omstandigheden tot -35 graden Celsius.

Hoe ze de tocht hebben doorstaan, ontdek je vanaf 18 december in preview in de volledige reeks op Streamz. Daarna wordt het programma ook uitgezonden op Play4. Nu deelde Streamz ook al enkele beelden van het gloednieuwe programma op Instagram.

IJskoud avontuur

"Acht bekende Vlamingen. Eén ijskoud avontuur. In de Play4-reeks 'De Expeditie: Groenland' wagen Tine Embrechts, Joris Hessels, Viktor Verhulst, Sven Mary, Lynn Van Royen, Jinnih Beels, Average Rob en Pommelien Thijs zich aan een extreem uitdagende tocht van 160 km in Groenland", staat er te lezen in het onderschrift.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws