'The Masked Singer'-fans ontcijferen verborgen hints: "Zit sowieso in een pak" TV en Radio
TV en Radio

'The Masked Singer'-fans ontcijferen verborgen hints: "Zit sowieso in een pak"

'The Masked Singer'-fans ontcijferen verborgen hints: "Zit sowieso in een pak"

Het aftellen kan beginnen. VTM loste vandaag en gisteren een trailer en enkele promobeelden voor het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Naar oude gewoonte natuurlijk vol verborgen hints. En enkele opvallende details lijken nu al meer te verklappen.

Fans kijken uit naar de start van ‘The Masked Singer’, zoveel is duidelijk. Ze zijn al massaal aan speculeren geslagen. Er wordt vooral druk gespeculeerd over de mopshond in de promofoto’s. “Dat is sowieso een tip naar een deelnemer, wie heeft zo een hond?”, vraagt iemand zich af. Wel: “Eva Daeleman en Nathalie Meskens hebben exact dezelfde hond”, “Laura Tesoro ook” en “Heeft Isabelle A er ook niet zo eentje?”. “Ofwel zit er een hond bij de kostuums”, bedenkt iemand zich.

Dat het nijlpaard in tutu één van de pakken is, werd al duidelijk door de foto’s en de trailer. Wie in het kostuum zit, blijft natuurlijk nog een groot vraagteken. “Nina Derwael, die kan goed op haar tippen staan” en “Als turnster zou dit wel bij haar passen”, lezen we. “Of Hanne Decoutere, die nog optrad met het Ballet van Vlaanderen?”

Ook de ‘I love pateekes’ op het schilderij van presentator Jens Dendoncker is niemand ontgaan. “Ik denk dan aan een bakker of een kok”, “Of zou het eerder iemand zijn die graag pateekes eet?” en “Of iemand van ‘Bake Off’, Wim Opbrouck bijvoorbeeld”, luidt het in de comments. Door de hoeveelheid champagne op de foto’s wordt ook de link met Regi gelegd. En los van alle hints keren ook de namen Pommelien Thijs, Metejoor en Eline De Munck vaak terug.

Welke pakken?

Niet alleen over de mensen ín de pakken, maar ook over de pakken zelf breken de fans hun hoofden. Het vlindertje in de nijlpaardbeker doet vermoeden dat er dit jaar wel eens een vlinder zou kunnen tussenzitten. “En een trompet zien we ook”, “Dat soort toverdrankje met rozemarijn valt ook op” en “Kijk naar dat kanon, misschien een piraat?”, speculeren de kijkers druk verder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws