'The Masked Singer' komt als verrassing met een laatste grote verandering TV en Radio
TV en Radio

'The Masked Singer' komt als verrassing met een laatste grote verandering

'The Masked Singer' komt als verrassing met een laatste grote verandering

Het mag dit jaar groter dan groots in ‘The Masked Singer’. Dat bewezen ze nog voor het programma van start ging met de spectaculaire reveals van de pakken. Maar ook met de grote veranderingen ten opzichte van de eerste twee seizoenen.

Om te beginnen zitten er dit jaar maar liefst 14 pakken in de show. De wedstrijd wordt zelfs opgesplitst in twee helften: zeven figuren beten gisteren de spits af, de andere zeven horen we volgende week voor het eerst. De acht deelnemers die uiteindelijk overblijven, smelten dan in de zevende show, ‘The Big Bang’, samen tot één groep. Maar ook de omkadering is nieuw.

Naast Jens Dendoncker als gloednieuwe presentator mochten de kijkers ook een nieuw speurdersteam verwelkomen. Tine Embrechts en Bart Cannaerts namen de plekjes van Karen Damen en Ruth Beeckmans in. Bovendien staan de speurders dit jaar voor een belangrijkere opdracht dan ooit. “En wat is er nog nieuw? De speurders kunnen nu echt een prijs winnen als ze het er goed van afbrengen”, hint Jens in HLN Showbits.

“De beste speurder - en dat gaan we ook bijhouden - gaat met een serieuze prijs naar huis”, klinkt het. Wat dat zal zijn, wil de presentator nog niet verklappen. Pech dus voor Karen Damen, die de vorige jaren al de meeste pakken wist te ontmaskeren en nu net niet meer in het speurderspanel zetelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws