Thomas uit 'Boer zkt Vrouw' neemt het op voor medekandidaat na massale kritiek: "Weet je dat hij écht een goeie gast is?"

240328boerthomasboerzktvrouwvtm
Thomas uit 'Boer zkt Vrouw' koos voor Amber als uitverkorene op mee op romantische te gaan. Dat werd een geslaagd weekend. Toch twijfelde hij heel lang tussen Fien en Amber.
"Tot de avond ervoor wist ik nog niet wie ik zou kiezen. Iedereen had zijn positieve kanten. Ik heb het wel wat onderschat, ja. Omdat de tijd om elkaar te leren kennen ook vrij kort is, vraagt dat veel van je", zegt Thomas in de Krant van West-Vlaanderen.

Andere boeren

Thomas keek ook uit naar de reünie met de andere boeren. "Hele fijne mensen! Ik vond het een beetje jammer hoe sommigen negatieve reacties kregen. Voor mezelf vond ik dat nog grappig. Schitterend toch hoe de één je oprecht vindt, terwijl de ander je afbreekt terwijl ze je niet eens kennen. Ik trok me dat niet aan, en iemand als Bert (Vermeersch, vlasboer uit Oeselgem, red.) kon dat ook makkelijk van zich afzetten. Gelukkig maar, want het is een goeie gast", aldus Thomas.