'Thuis'-fans niet te spreken over nieuwe wending: "Drama verkoopt goed zeker?"

221217LAURENMULLERVRT
Op sociale media discussiëren de kijkers van ‘Thuis’ er weer op los. Ze uiten hun mening over de wending van een van de verhaallijnen en ze laten weten dat ze dit niet zo leuk vinden.
In ‘Thuis’ is Thilly, die vertolkt wordt door Lauren Müller, vertrokken naar verre oorden. Of haar tripje naar Kirgizië slecht gaat eindigen, is nog niet duidelijk. Toch denken veel kijkers van wel en dat vinden ze jammer. Volgens hen wordt zo backpacken en alleen op reis gaan alweer in een slecht daglicht gezet. “Jammer dat de scenaristen daar geen positief verhaal van maken, maar ja, enkel drama verkoopt goed zeker?”, vraagt een gefrustreerde kijker zich af.
“Ik hoop inderdaad dat dat niet is wat er gaat gebeuren, om exact dezelfde reden als dat jij zegt”, aldus een andere fan die er hetzelfde over denkt. Anderen schrijven dan weer dat ze verwachten dat er sowieso wel iets slechts gaat gebeuren. “Dat voel je toch van ver aankomen” en “Vond het al raar dat ze mee ging wandelen met een wildvreemde. Je weet maar nooit wat die in hun mars hebben. Niet slim van Thilly”, klinkt het onder meer.
Toch proberen enkele andere kijkers iedereen gerust te stellen, omdat je niet altijd van het ergste moet uitgaan. “Ze heeft genoeg avonturen gehad die wel goed afliepen”, “Misschien komt ze wel terug en is er gewoon niets gebeurd. Gewoon wat spanning opbouwen”, “Haar vorige trips zijn toch goed afgelopen”, “Thilly is al vaak op reis geweest en teruggekomen” en “Afwachten hé, niet zo vooruit denken”, reageren zij dan weer.