'Thuis'-fans voorspellen verrassende romance: "Zij worden opnieuw een koppel!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-fans voorspellen verrassende romance: "Zij worden opnieuw een koppel!"

'Thuis'-fans voorspellen verrassende romance: "Zij worden opnieuw een koppel!"

De midseasonfinale zindert nog altijd na bij de kijkers van 'Thuis'. Toch hangt er volgens hen ook opnieuw liefde in de lucht.

Door wat Bob (Christophe Haddad) Tamara (Tine Priem) en Lowie (Mathias Vergels) heeft aangedaan, kreeg ook Femke (Vanya Wellens) het opnieuw moeilijk. Zij en Peter (Geert Hunaerts) verloren enkele jaren geleden namelijk zelf een zoontje, Lucas. Net nadat Femke terugkwam van Tamara, kwam Peter langs. De twee vonden dan ook troost bij elkaar.

En volgens de kijkers zouden Peter en Femke door deze gebeurtenis opnieuw naar elkaar kunnen toegroeien. “Worden Peter en Femke opnieuw een koppel?”, vraagt een kijker zich af op 'Hier kom ik Thuis', het officiële Facebookaccount van 'Thuis'. De fans hopen alvast van wel.

Ze horen bij elkaar

“Zou tof zijn!”, “Ik hoop van wel, ze horen bij elkaar!”, “Dat idee had ik ook al! Hopelijk gebeurt het ook!”, “Zou mooi zijn!”, “Ja, ze passen perfect bij elkaar!”, “Ik hoop van wel! Ik vond ze zo mooi samen” en “Ik ben er zeker van dat er opnieuw iets moois bloeit tussen hen”, luidt het onder meer.

Populair

Laatste nieuws