'Thuis'-kijkers weten het helemaal zeker: "Hij is de nieuwe slechterik!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers weten het helemaal zeker: "Hij is de nieuwe slechterik!"

'Thuis'-kijkers weten het helemaal zeker: "Hij is de nieuwe slechterik!"

In 'Thuis' zitten ze al een tijdje zonder slechterik. Maar daar komt volgens verschillende kijkers weldra verandering in.

Zij verdenken nieuwkomer Abel, vertolkt door Bas Van Weert, ervan de nieuwe schurk te zijn in 'Thuis'. "Abel is echt een creep! Hij is niet te vertrouwen!", "Hij is inderdaad een rare kwiet. Ik vertrouw hem ook niet" en "Emma (Elise Roels) gaat nog wat meemaken met die Abel", klinkt het onder meer op sociale media.

Die beschuldigingen komen er nadat op dinsdag te zien was hoe Abel wel heel ongepaste berichten stuurde naar Emma op haar FansOnly-account. Zo vroeg hij onder meer of ze iets samen kon doen met haar mama.

Milf

"Ik wil je iets lesbisch zien doen met je moeder, mijn favoriete milf", stuurde hij op haar FansOnly-account, waarop Emma hem meteen blokkeerde. Niet veel later belde Abel als zichzelf naar Emma, om te vragen wanneer ze nog eens zouden kunnen afspreken. En dat vinden de kijkers natuurlijk bijzonder verdacht. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws