'Thuis'-makers onthullen groot nieuws na vele relatiebreuken: "Nieuwe liefdes op komst!"

231127tamarabobtinepriemchristophehaddadthuisvrt
In 'Thuis' beweegt er de laatste heel wat op liefdesvlak. Zo strandden al meerdere sterke relaties. In TV Familie reageren de makers nu ook voor het eerst op die nieuwe liefdeswendingen en lichten ze ook al een tipje van de sluier op over wat er nog te gebeuren staat.
Het regent relatiebreuken en scheidingen in 'Thuis'. Nancy (Ann Pira) brak met Dieter (Raf Jansen) toen hij haar vertelde dat hij haar bedrogen had met Maité (Sara Gracia Santacreu). Nancy wilde hem nog vergeven toen uitkwam dat er helemaal niets gebeurd was tussen hen twee, maar dan zag Nancy Thilly (Lauren Müller) Dieter vol op de mond kussen, waardoor een breuk bijna onvermijdelijk lijkt. 
Daarnaast lijkt het definitief over en uit tussen Bob (Christophe Haddad) en Tamara (Tine Priem). Zij heeft namelijk de scheidingspapieren al getekend. En ook Femke (Vanya Wellens) en Vince (Gert Winckelmans) vormen geen koppel meer, net als Peter (Geert Hunaerts) en Vicky (Marieke Dilles). Eerder gingen ook Angèle (Lut Hannes) en Eddy (Daan Hugaert) en Rosa (Annick Segal) en Dirk (Ron Cornet) al uit elkaar.

Nieuwe liefdes

Maar dat betekent volgens de makers niet alleen slecht nieuws. "Op dit moment staan er inderdaad veel relaties en huwelijken onder druk", vertelt het bij 'Thuis'-woordvoerder Hans Roggen in TV Familie. "Maar dat kan ook goed nieuws zijn, want dat wil zeggen dat de deur wijd openstaat voor nieuwe liefdes. Dat zal binnenkort trouwens wel duidelijk worden", aldus Roggen.