'Thuis'-makers reageren op massale kritiek: "Daarom wordt dat meer in beeld gebracht" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-makers reageren op massale kritiek: "Daarom wordt dat meer in beeld gebracht"

'Thuis'-makers reageren op massale kritiek: "Daarom wordt dat meer in beeld gebracht"

De 'Thuis'-kijkers hebben hun ongenoegen geuit over het feit dat er dit seizoen al zoveel personages in het ziekenhuis beland zijn. Nu hebben de makers voor het eerst gereageerd op die kritiek.

Tamara, Maité, Dirk, Thilly, Polly, Yasmine, Ilias, Marianne, Frank, Vince, Bob en Rosa: zij belandden dit seizoen allemaal al in het ziekenhuis. "'Thuis' is precies een ziekenhuisserie geworden", klinkt het bij de kijkers.

Maar de makers weerleggen die kritiek. "'Thuis' is naast dagelijkse ontspanning ook erg spannend en dat zorgt ervoor dat personages af en toe in het ziekenhuis belanden", zegt woordvoerder Ira Stevaert in TV Familie.

Niet uitzonderlijk

"Dat is in dit seizoen niet uitzonderlijk vaker het geval dan in eerdere seizoenen. Zo belandde Waldek in één van de vorige seizoenen in coma, kreeg Marianne het aan haar hart, was er de niertransplantatie van Tom naar Marianne ... Sinds twee jaar komt de ziekenhuissetting wel wat meer in beeld, omdat Judith er begon te werken. En nu zijn ook Britt en Abel er aan de slag", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws