Toch iemand van koningshuis in 'Masked Singer'? "Duidelijke band met het paleis" TV en Radio
TV en Radio

Toch iemand van koningshuis in 'Masked Singer'? "Duidelijke band met het paleis"

Toch iemand van koningshuis in 'Masked Singer'? "Duidelijke band met het paleis"

Geen ‘The Masked Singer’ deze week, maar de speculaties houden niet op. De spetterende show van vorige week blijft nog even over de tongen rollen. Over de royale Raaf bijvoorbeeld, één van de favorieten om met de overwinning naar huis te gaan, lijkt steeds meer twijfel te ontstaan. Wie houdt zich schuil achter dit indrukwekkende masker?

Raafs performance van Rihanna’s wereldhit 'We Found Love' blijft nog lang nazinderen en heeft vooral geen duidelijkheid geschept. Dezelfde namen blijven circuleren op sociale media: Anouk, Coely, Angèle, Loïc Nottet, Davina Michelle… Noem maar op. Of moeten we het toch eerder in het koningshuis gaan zoeken? Dag Allemaal vroeg Raaf namelijk de pluimen van het lijf, en in dat interview springen toch meteen enkele dingen in het oog.

“Als hoofd van het Huis van Raaf begeef ik mij vaak in de hoogste kringen. Een uitnodiging voor een banket of koninklijk bal sla ik zelden af, want ik hou ervan om in hogere sociale kringen rond te fladderen”, vertelt de ‘The Masked Singer’-deelnemer in het weekblad. “De toekomst is aan de jonge vogels, dus ik vind het prachtig om te zien hoe prinses Elisabeth haar vleugels uitslaat.”

Heeft Raaf een band met het paleis? Het zou niet de eerste keer dat de naam Delphine Van Saksen-Coburg valt bij deze figuur. Heel wat kijkers lijken haar te verdenken omdat de prinses er niet van terugdeinst om in een of ander tv-programma op te duiken. Denk maar aan ‘Dancing with the Stars’. Zou het kunnen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws