Trekt Play4 de stekker uit populaire 'Stukken van Mensen'? Evy Gruyaert heeft opvallend nieuws

231117evygruyaertstukkenvanmensenplay4
Gisteren konden we een nieuwe aflevering van ‘Stukken van Mensen’ meepikken. Het populaire programma is intussen al aan zijn achtste seizoen beland en ook het negende is al ingeblikt. Maar komt er ook nog een tiende of trekt Play4 er nog voor het jubileumseizoen de stekker uit?
‘Stukken van Mensen’ zit intussen al aan zijn achtste seizoen. “Het succes zit volgens mij in de mix tussen bijleren over interessante objecten, de uitgesproken karakters van onze dealers én het spel zelf”, denkt Evy Gruyaert erover in Story. “En dit jaar introduceren we ook een geheime koper om de spanning nog op te drijven.”
Dat het Play4-programma erg populair is, merkt de presentatrice steeds vaker als ze over straat wandelt. “Zelfs kinderen spreken mij erover aan. Alec (11) en Helena (7), mijn eigen kids, zijn ook fan”, vertelt Evy. Intussen is ook seizoen 9 al opgenomen. Maar of er ook een tiende zal komen, is nog niet duidelijk. “Er is nog niets beslist”, weet de presentatrice te vertellen. Maar als het van haar afhangt, doen ze er nog even mee door.

F.C. De Kampioenen van Play4

“Het zou zonde zijn om net voor ons jubileum te stoppen”, vindt Evy. “Bovendien zijn er nog meer dan genoeg mensen die bijzondere schatten op zolder hebben liggen. Dat merk ik aan de reacties op straat en op sociale media.” De presentatrice beseft dat je op tv-vlak niet te ver in de toekomst kan kijken. “Maar ‘Stukken van Mensen’ is nu al een beetje het ‘F.C. De Kampioenen’ van Play4”, bedenkt ze zich. “We worden herhaald tot in het oneindige en de mensen raken ons blijkbaar niet beu.”