Van een verrassing gesproken! Wim Lybaert heeft fantastisch nieuws over 'De Columbus' TV en Radio
TV en Radio

Van een verrassing gesproken! Wim Lybaert heeft fantastisch nieuws over 'De Columbus'

Van een verrassing gesproken! Wim Lybaert heeft fantastisch nieuws over 'De Columbus'

Een tijdje geleden maakte Wim Lybaert bekend dat er geen vervolg meer zou komen van 'De Columbus'. Maar in de HLN-podcast 'Mediawatchers' werd nu bevestigd dat er toch nog een nieuw seizoen aankomt.

Hoewel 'De Columbus', waarin Wim Lybaert telkens een bekende Vlaming meeneemt in zijn oldtimerbus, bijzonder populair was, kwam er eind 2021 abrupt een einde aan het programma. Wim Lybaert koesterde naar eigen zeggen andere tv-plannen en vond dat het verhaal van 'De Columbus' verteld was.

Maar die uitleg klopt niet volgens showbizzjournalist Mark Coenegracht. Hij vertelt in de HLN-podcast 'Mediawatchers' dat het programma stopgezet werd door een geschil met de medevennoot van Wims productiehuis. Sindsdien werd de oldtimer aan de kant gezet.

Nieuw seizoen

Maar volgens Coenegracht neemt Wim Lybaert binnenkort dus opnieuw plaats achter het stuur van 'De Columbus'. Wanneer het nieuwe seizoen op de buis verschijnt, is nog niet geweten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws