Verrassing van formaat voor 'Lisa'-fans: deze BV verschijnt morgen in de reeks TV en Radio
TV en Radio

Verrassing van formaat voor 'Lisa'-fans: deze BV verschijnt morgen in de reeks

Verrassing van formaat voor 'Lisa'-fans: deze BV verschijnt morgen in de reeks

Morgen zal er een nieuw gezicht te zien zijn in ‘Lisa’. Niemand minder dan Evi Hanssen zal haar intrede maken in de VTM-telenovelle.

Vanaf morgen zal Evi Hanssen te zien zijn in ‘Lisa’. Zij zal de rol van Sofie Notelaers vertolken, die erg goed bevriend zal worden met Suzanne. Suzanne, die gespeeld wordt door Hilde De Baerdemaeker, zoekt namelijk gezelschap om naar een feestje te gaan en dan komt ze Suzanne tegen.

Evi Hanssen zal wat pit brengen in de reeks, want ze zal de extravagante vriendin spelen. “De uitbundige Sofie brengt onmiddellijk leven in de brouwerij en toont Suzanne dat er meer is dan haar werk en haar twee dochters. Samen drinken ze al eens een glaasje te veel of roken ze bij gelegenheid een pretsigaret”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Evi is zelf enorm enthousiast over haar rol. “Toen Hilde mij belde met de vraag of ik in ‘Lisa’ haar beste vriendin wou spelen, moest ik geen seconde nadenken”, bekent Evi. “Hilde en ik zijn ook in het echte leven de beste vrienden en ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met haar op de set te staan”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws