Verrassing: VTM lost uit het niets eerste glimp van 'The Masked Singer'-pakken TV en Radio
TV en Radio

Verrassing: VTM lost uit het niets eerste glimp van 'The Masked Singer'-pakken

Verrassing: VTM lost uit het niets eerste glimp van 'The Masked Singer'-pakken

Het aftellen kan beginnen: het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ komt steeds dichterbij. VTM liet gisterenavond een mysterieuze trailer op de fans los waarin we een duidelijke glimp van de eerste kostuums te zien krijgen.

Een exacte startdatum is er nog niet, maar de eerste beelden van het derde ‘The Masked Singer’-seizoen zijn een feit. In de nieuwe teaser is te zien hoe presentator Jens Dendoncker de figuren met een grote limousine in het donker naar een luxueuze villa brengt. De volledige pakken krijgen we helaas niet te zien, maar het speculeren kan beginnen.

Wie in de pakken zit, laten de fans even links liggen. Zij gaan nu vooral op zoek naar welke nieuwe kostuums we dit seizoen mogen verwachten. Die van het nijlpaard, verkleed als ballerina, lijkt momenteel het meest waarschijnlijk. Het grijze pak met balletschoenen springt meteen in het oog in de trailer en we zien ook meermaals een nijlpaardenhoofd opduiken op de foto’s onder de teaser.

Andere details die ons en enkele aandachtige kijkers voorlopig al opgevallen zijn: een vossenstaart, hoeven, pluche benen in de regenboogkleuren, een roze pak met cowboylaarzen, zeepbellen en een soort insect. Wordt de komende weken ongetwijfeld vervolgd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws