Viktor Verhulst helemaal in de wolken: eerste 'Love Island'-baby is geboren TV en Radio
TV en Radio

Viktor Verhulst helemaal in de wolken: eerste 'Love Island'-baby is geboren

Viktor Verhulst helemaal in de wolken: eerste 'Love Island'-baby is geboren

Viktor Verhulst, die toch een beetje cupido mag spelen in het realityprogramma, heeft zojuist schitterend nieuws vernomen. De eerste ‘Love Island’-baby is geboren! Lio en Marvin uit het vorige seizoen zijn zojuist trotse ouders geworden van een zoontje.

Er raakte zojuist heuglijk babynieuws bekend vanuit het ‘Love Island’-kamp. De Vlaamse Lio Verborg (23) en Marvin Trentels (28), die vorig jaar voor elkaar vielen in de datingshow, mochten zojuist hun eerste kindje verwelkomen.

Lio en Marvin kregen een zoontje, dat luistert naar de naar Jack. Dat blijde nieuws lieten de kersverse ouders net weten via Instagram. “When our world fits in our arms”, schrijft het koppel bij een foto waarop ze het handje van hun jongetje vasthouden.

Lof voor Lio

Op zijn Instagram verhaal brengt Marvin trouwens een prachtige ode aan zijn wederhelft. “Je gaf me zonet het mooiste wat ik ooit kon krijgen. Geen woorden kunnen beschrijven hoe trots ik op je ben. Je hebt dat écht fantastisch gedaan, negen maanden lang”, pent hij enkele mooie woorden neer. “Ik beloof je dat ik de beste vader zal zijn voor Jack en koester dit moment voor altijd. Mijn alles”, aldus de ‘Love Island’-kandidaat.

Viktor Verhulst helemaal in de wolken: eerste 'Love Island'-baby is geboren
Bron: Instagram Stories (@marvintrentels)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws