Voorlopig geen 'De Ideale Wereld' op tv: dit is er aan de hand bij VRT TV en Radio
TV en Radio

Voorlopig geen 'De Ideale Wereld' op tv: dit is er aan de hand bij VRT

Voorlopig geen 'De Ideale Wereld' op tv: dit is er aan de hand bij VRT

Het nieuwe tv-seizoen is al een weekje bezig. Aan grote en nieuwe titels geen gebrek, maar één vertrouwde show blonk uit in afwezigheid. Zo startte ‘De Ideale Wereld’ voor het eerst in 10 jaar níet in september. Maar hoe komt dat?

Normaal betekent de start van het nieuwe schooljaar ook de start van het nieuwe seizoen van ‘De Ideale Wereld’. Behalve dit jaar. De fans van het actuaprogramma met Ella Leyers moeten namelijk nog een maand geduld uitoefenen. Pas op 16 oktober keert de show terug op VRT Canvas.

En dat net nu ‘De Ideale Wereld’ aan zijn tiende seizoen toe is. Ook de podcast ‘DIW Jubilee’ om deze bijzondere mijlpaal te vieren, die normaal gisteren van start zou gaan, is op het laatste nippertje uitgesteld. “We proberen de netten VRT1 en VRT Canvas zo complementair mogelijk in te vullen”, reageert de openbare omroep in Het Nieuwsblad.

Overlap

Begin deze week startte namelijk Otto-Jan Hams talkshow ‘Amai zeg wauw’ op VRT 1. “Omdat het doelpubliek kan overlappen, willen we beide programma's alle kansen geven en niet tegenover elkaar zetten”, klinkt de uitleg. Maar wanneer die op 12 oktober weer van de antenne verdwijnt, heeft Ella Leyers dus vrij spel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws