VTM zegt waar het op staat na snoeiharde kritiek op 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

VTM zegt waar het op staat na snoeiharde kritiek op 'The Masked Singer'

VTM zegt waar het op staat na snoeiharde kritiek op 'The Masked Singer'

Vanavond zullen we niet kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Het populaire programma moet plaatsmaken voor de voetbalwedstrijd van de Rode Duivels en die beslissing lokt heel wat kritiek uit. De zender heeft daar nu wat over te zeggen.

Heel wat fans uiten hun ongenoegen op sociale media omdat er vanavond geen nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ zal worden uitgezonden. Door de voetbalmatch van de Rode Duivels zullen we pas volgende week te weten komen wie er in één van de pakken van de overgebleven Masked Singers zit.

“Zeg VTM, met VTM, VTM2, VTM3 en VTM4 als kanalen, is het dan écht nodig ‘The Masked Singer’ te cancellen voor voetbal?”, vraagt een teleurgestelde fan zich af. “Vier kanalen in beheer en gelijktijdig ‘Autumn in NY’ en ‘Vanilla Sky’ tonen is precies ‘belangrijker’ dan je topprogramma?”, klinkt het. VTM geeft meteen een kort en bondig antwoord.

“Omwille van programmatorische redenen hebben we helaas niet de mogelijkheid om de match of ‘The Masked Singer’ te verplaatsen naar één van onze andere zenders”, aldus de zender. “Kan zijn, maar ik toonde net aan van wel. Zie de gelijktijdige programmatie van twee flutfilms”, reageert de kijker. “We raden je aan dat weekje rust te gebruiken om nog eens goed te kijken en luisteren naar alle filmpjes van de resterende Masked Singers. Wie weet ontdek je nog een aantal verborgen tips!”, zegt VTM dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws