Waarom geen Karen Damen meer bij The Masked Singer? Jens Dendoncker onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Waarom geen Karen Damen meer bij The Masked Singer? Jens Dendoncker onthult meer

Waarom geen Karen Damen meer bij The Masked Singer? Jens Dendoncker onthult meer

Je kan er niet omheen: op vrijdag 3 februari start het gloednieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. En het belooft grootser te worden dan ooit. Met Jens Dendoncker als nieuwe presentator, 14 pakken, waarvan er al 12 bekend zijn, én een gloednieuw speurderspanel. Al is er meteen één opvallende afwezige.

Begin deze maand raakte het gloednieuwe speurderspanel van ‘The Masker Singer’ bekend. Net zoals vorig jaar zijn Julie Van den Steen, Andy Peelman en Kevin Janssens weer van de partij. Dit jaar gaan Bart ‘Cycloop’ Cannaerts en Tine 'Flamme Fatale' Embrechts samen met hen op zoek naar welke BV’s zich schuilhouden achter de maskers.

We zeggen dus vaarwel aan Karen Damen en Ruth Beeckmans. Karen zelf, die er al van het prille begin bij is, heeft voorlopig nog niet gereageerd op haar plotse vertrek. En ook presentator Jens Dendoncker stelt zich vragen. “Ik weet eigenlijk niet waarom ze er niet meer bij is”, zegt hij erover in Het Laatste Nieuws. “Maar we gaan haar zeker missen.”

Haar onverwachte exit is op sociale media in ieder geval voer voor speculaties dat Karen dit jaar zelf in een pak kruipt. “Sinds dat nieuws bekend is, word ik daar inderdaad heel vaak over aangesproken”, heeft Jens daarop te zeggen. Meer kan of wil hij daarover niet kwijt. Eén ding is zeker: er zitten dit jaar weer verrassende namen in de kostuums. “Ik heb oprecht gedacht: dit kán niet. Maar kijk, alles is mogelijk in 'The Masked Singer', dat is nog maar eens bewezen”, aldus de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws