"Wat een mijlpaal!": Ben Crabbé (60) heeft iets bijzonders te vieren

230904bencrabbephotonews
Het nieuwe tv-seizoen van VRT 1 staat voor de deur en ook Ben Crabbé is weer van de partij met een gloednieuwe editie van ‘Blokken’. Het wordt bovendien een echt feestjaar voor de presentator.
Ben Crabbé staat namelijk voor zijn 30ste seizoen als presentator van de populaire VRT 1-quiz. “Er zijn nog zekerheden in het leven: presentator Ben Crabbé. Hij begint aan zijn 30e seizoen ‘Blokken’ vandaag”, laat de zender op Instagram weten bij een foto van zijn beginjaren en eentje van vandaag.
De kijkers zullen hem in ieder geval met open armen ontvangen. “Plezant, weer ‘Blokken’”, “Eindelijk, ‘Blokken’ is terug”, “Wij gaan kijken, veel succes met het nieuwe seizoen”, “Proficiat met deze mijlpaal, Ben. 30 jaar presenteren, wauw!” en “Mooie, grappige man”, schrijven ze in de opmerkingen.

Nieuw jasje

Nog niet zo lang geleden deden nochtans geruchten de ronde dat de quiz wel eens zou kunnen stoppen. “Er zijn twijfels over de toekomst van ‘Blokken’. De zoektocht naar extra inkomsten drijft de VRT-bazen richting verjonging en vernieuwing”, schreef Het Laatste Nieuws eind vorig jaar nog. Maar niets was minder waar. Het programma kreeg zelfs een complete make-over. Niet alleen veranderen de spelregels in ronde 2, de quiz krijgt ook een nieuw decor.