Wat is er toch aan de hand bij 'Thuis'? "Dit is echt nog nooit eerder gebeurd" TV en Radio
TV en Radio

Wat is er toch aan de hand bij 'Thuis'? "Dit is echt nog nooit eerder gebeurd"

Wat is er toch aan de hand bij 'Thuis'? "Dit is echt nog nooit eerder gebeurd"

De seizoensfinale van ‘Thuis’ nadert met rasse schreden. Over exact vijf weken, op vrijdag 30 juni om precies te zijn, is het zover. Dan worden de trouwe kijkers opnieuw met een cliffhanger van jewelste de zomer ingestuurd. Maar zolang hoeven ze niet te wachten op een spectaculaire gebeurtenis.

Denk maar aan het proces van Dries tegen Alexander Cosyns, de problemen van Bob of die bij ACE, het bedrog van Dieter… De spanning is te snijden en dat zal de komende weken niet verminderen. “Je kan best gewoon elke dag kijken”, zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen in TV-Familie. “Wie wacht tot de finale maakt de verkeerde keuze.” Maar gaan de scenaristen niet wat over de schreef?

Trouwe kijkers vragen het zich de laatste tijd meer dan ooit af: wat is er toch aan de hand bij ‘Thuis’? In minder dan een maand tijd moesten ze maar liefst afscheid nemen van vijf personages. Inspecteur Patje kwam om het leven bij een bomaanslag. Amper twee afleveringen later stierven Chris (Danny Timmermans) en Harry (Stan Van Samang): de een door een gifspuit, de ander door een kogel. De lijken waren nog niet koud of Veerle (Karin Tanghe) werd opgenomen in een woon-zorgcentrum. En ten slotte zagen we vorige week ook Nora (Amara Reta) naar Genève vertrekken.

Zesde exit?

Op korte tijd moesten de makers de begingeneriek van de soap dus drastisch aanpassen. “We hebben al vijf keer afscheid moeten nemen op minder dan een maand tijd, dat is nog nooit eerder vertoond in ‘Thuis’…”, stelt Dag Allemaal vast. De trouwe kijkers leven vandaag bovendien in spanning, want ook gisterenavond sloeg het noodlot toe. Marianne (Leah Thys) ligt voor dood op de grond nadat ze wellicht iets aan haar hart kreeg. Hopelijk springt de teller van exits in de maand mei vanavond niet op 6.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws