Wat leuk om te zien! Kim Van Oncen deelt schitterende beelden van 'Dertigers'-reünie TV en Radio
TV en Radio

Wat leuk om te zien! Kim Van Oncen deelt schitterende beelden van 'Dertigers'-reünie

Wat leuk om te zien! Kim Van Oncen deelt schitterende beelden van 'Dertigers'-reünie

De opnames voor het tweede seizoen met de nieuwe cast van ‘Dertigers’ zijn deze zomer van start gegaan, maar de fans zijn de oorspronkelijke acteurs en actrices duidelijk nog niet vergeten. Dat blijkt na de gezellige reünie van Kim Van Oncen en haar ex-collega’s.

Na vier seizoenen nam de originele cast van ‘Dertigers’ eind december definitief afscheid van hun publiek met een prachtige kerstspecial in Lapland. “De kers op de taart, het ideale dessertje dat het afscheid minder moeilijk maakt”, zei Kim Van Oncen, die Saartje speelde, toen in Het Laatste Nieuws. “Toen er een einde kwam aan de reeks waren we daar allemaal het hart van in. Wat mij betreft mocht het nog tien jaar duren.”

Maar het einde van ‘Dertigers’ betekent duidelijk niet het einde van hun vriendschap. De hechte band tussen de cast en crew hebben ze gisteren nog maar eens bewezen met een gezellige reünie op het strand van Knokke. “Shorts en frigoboxen met de meeste van mijn lievelingsmensjes”, lacht Kim op Instagram. Onder anderen Evelien Van Hamme (Tinne), Yemi Oduwale (Elias) en Kristof Goffin (Alex) waren van de partij.

Veertigers

Uit het oog, uit het hart, zeggen ze wel eens. Maar dat is hier allesbehalve het geval. De fans hebben de oorspronkelijke cast voorgoed in het hart gesloten. “Oh, keileuk”, “Heerlijk”, “Alleen maar liefde”, “De tofste bende” en “Ik mis jullie op het scherm”, reageren ze massaal in de comments. “Ik wacht nog steeds op ‘Veertigers’”, klinkt het zelfs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws