Wie wint 'Masked Singer'? Jens Dendoncker en speurders lijken meer te verklappen TV en Radio
TV en Radio

Wie wint 'Masked Singer'? Jens Dendoncker en speurders lijken meer te verklappen

Wie wint 'Masked Singer'? Jens Dendoncker en speurders lijken meer te verklappen

Vrijdagavond konden we op VTM afstemmen voor alweer de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. De kandidaten blijven nu nog met tien over, maar wie van hen gaat over enkele weken met de overwinning naar huis? Presentator Jens Dendoncker en het speurdersteam duiden hun absolute topfavoriet aan.

De ‘Masked Singers’ zijn momenteel nog met zijn tienen in the game. Nog twee afleveringen dus voor ‘The Big Bang’, waarin de overgebleven vier kandidaten van elke groep samensmelten. Twee kandidaten moeten dus nog vrezen voor hun plekje. Jens Dendoncker en het speurdersteam wagen al een gokje op wie die felbegeerde show al zeker zal halen.

Jens heeft duidelijk een boon voor Hippo. “Hij doet me elke keer met mijn mond vol tanden staan", zegt de presentator in Primo. “Een nijlpaard in een roze tutu? Ik vind dat heel funny. Het zorgt instant voor een lach op je gezicht.” Ten huize Tine Embrechts zijn ze vooral fan van Champignon. Maar zijzelf heeft andere favorieten. “Ik hou het meest van de dieren in ‘The Masked Singer’”, denkt de speurder erover in Dag Allemaal.

Maar om echt te winnen? Daarvoor zet ze al haar geld in op Raaf. “Ik blijf een heel grote fan van Raaf. Dat is zo’n mooi en statig pak”, vindt Tine. “Misschien ook omdat ik aan vogelspotten doe in de tuin, voor mij is dat een zen-momentje”, lacht ze. Jens springt op dezelfde trein. “Raaf is bijzonder indrukwekkend en vorstelijk”, zegt hij in Primo over zijn absolute favoriet. “Door de grote vleugels is het haast intimiderend om naast die figuur te staan.” Om dan nog maar te zwijgen over de stem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws