Younes en Eline uit 'Huis Gemaakt' uit elkaar: "Onaanvaardbare dingen gebeurd" TV en Radio
TV en Radio

Younes en Eline uit 'Huis Gemaakt' uit elkaar: "Onaanvaardbare dingen gebeurd"

Younes en Eline uit 'Huis Gemaakt' uit elkaar: "Onaanvaardbare dingen gebeurd"

Droevig nieuws over Younes Jaadane en Eline Lambrix. Het ‘Huis Gemaakt’-koppel, dat op het nippertje de finale verloor, heeft zopas een punt gezet achter hun relatie. Dat maakten ze zelf bekend op sociale media.

Geen geluk in het spel betekent geluk in de liefde, wordt er wel eens gezegd. Helaas geldt dit niet voor Younes en Eline. De publieksfavorieten in ‘Huis Gemaakt’ - mede door hun enorm sterke band - strandden in de finale op de tweede plaats. Nu maakten ze bekend dat ook die hechte band niet standhield.

“Na ‘Huis gemaakt' zijn er veel dingen gebeurd die voor mij onaanvaardbaar waren”, laat Eline weten op Instagram. “Ik heb hier niet om gevraagd, ik heb het niet op deze manier gewild. Maar ik bevestig dat Younes en ik uit elkaar zijn”, klinkt het nog.

Plusdochter

Het Limburgse duo was ruim drie jaar samen. Toen ze elkaar leerden kennen, had Eline al een dochtertje, Lena, uit een vorige relatie, wat hun breuk ongetwijfeld nog een pak ingewikkelder maakt. Daarom wensen de twee verder niet op hun plotse breuk te reageren. “En ik hoop dat dit gerespecteerd wordt”, besluit Eline.

Ook Anaïs en Cedric, het winnende koppel van het vorige 'Huis Gemaakt'-seizoen, maakten twee weken geleden spijtig genoeg bekend dat ze niet langer samen zijn.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws