Zeer slecht nieuws uitgelekt over 'Big Brother' TV en Radio
TV en Radio

Zeer slecht nieuws uitgelekt over 'Big Brother'

Zeer slecht nieuws uitgelekt over 'Big Brother'

Het vierde seizoen van 'Big Brother' is inmiddels halfweg. Maar helaas lijkt het programma steeds minder aan te slaan bij het publiek. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De dagelijkse uitzendingen van 'Big Brother' lokken geen 200.000 kijkers meer. De liveshows doen het amper beter. Zo zagen afgelopen zaterdag 217.000 mensen hoe Doriana het huis moest verlaten. Toch is zender Play4 niet ontevreden over de kijkcijfers. Ze zien namelijk een stijging in het aantal digitale kijkers.

"'Big Brother' is op veel platformen te bekijken: op tv, digitaal en via het livekanaal Play247", verklaart de zender in Het Nieuwsblad. "We zien dit seizoen een opmerkelijke stijging in het aantal kijkers dat hun weg vindt via GoPlay en Play247. Op GoPlay doet 'Big Brother' het voorlopig bijna een kwart beter dan vorig seizoen, ook omdat de dagelijkse aflevering daar al beschikbaar is om 20.30 uur", aldus Play4.

Te vroeg

De zender bundelt dan ook de kijkcijfers van Play4 en GoPlay. "Gemiddeld haalt 'Big Brother' dan 279.000 kijkers, en 255.000 voor de liveshows op zaterdag." Al doen ze het daarmee nog steeds een pak slechter dan in 2023. Toen lokten de dagelijkse afleveringen en de liveshows nog zo’n 325.000 geïnteresseerden. "Maar het is te vroeg om te evalueren", klinkt het bij Play4. "We zitten nog maar in de helft, dus het huidige seizoen kan je nog niet volledig uitgesteld bekijken. Maar tussentijds zijn we tevreden met hoe 'Big Brother' scoort op onze platformen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws