Zijn Chiara en Michelangelo uit 'Big Brother' dan toch samen? Bewoners doorbreken stilte

230330BIGBROTHERCHIARAMICHELANGELOINSTAGRAM
Zijn Chiara en Michelangelo nu wel of niet samen? Hoewel ‘Big Brother’ al twee maanden achter de rug is, blijft deze vraag over iedereens tongen rollen. De twee kandidaten van de realityshow besloten hun stilte te doorbreken en eindelijk uitsluitsel te geven.
In het ‘Big Brother’-huis flirtten Chiara en Michelangelo erop los. Volgens de trouwe kijkers spatte de liefde ervan af. En ja hoor, ook na hun verblijf in het huis bleven de twee elkaar opzoeken. Zo werden ze een tijdje terug zelfs samen op hotel gespot. De geruchtenmolen bleef de afgelopen maanden dus draaien. Chiara en Michelangelo besloten dan maar voor eens en voor altijd antwoord te geven op die ene prangende vraag.
“Lieve iedereen, jullie overspoelen ons iedere dag met vragen, foto’s, filmpjes en lieve berichten”, steekt Chiara van wal op haar Instagramverhaal. “Maar wij en onze families, buren, collega’s, vrienden en pizzabezogers kijken scheel van dé vraag. For once and for all. Wij houden heel veel van elkaar en wensen elkaar het allerbeste, maar we zijn geen koppel”, onthult de blondine nu.
Bron: Instagram Stories (@csiddu)
Bron: Instagram Stories (@csiddu)

Geen commentaar

“Wij vinden het jammer dat we me dit statement online moeten komen, want privé is privé, maar blijkbaar is er toch nog steeds veel behoefte aan een antwoord”, vervolgt de Nederlandse. “Wij waarderen jullie betrokkenheid, nieuwsgierigheid en goede bedoelingen enorm. Maar op verdere vragen geven we geen commentaar”, besluiten Chiara en Michelangelo.