Zit Prinses Delphine in een 'The Masked Singer'-pak? Deze hint verklapt deelname TV en Radio
TV en Radio

Zit Prinses Delphine in een 'The Masked Singer'-pak? Deze hint verklapt deelname

Zit Prinses Delphine in een 'The Masked Singer'-pak? Deze hint verklapt deelname

Goed nieuws fans voor de fans: op vrijdag 3 februari is ‘The Masked Singer’ terug van weggeweest. De acht eerste pakken werden afgelopen vrijdag nog bekendgemaakt. En het speculeren is al druk begonnen.

Eén van de namen die we op sociale media steeds vaker zien opduiken, is die van Delphine van Saksen-Coburg. “Ze is er niet vies van om eens in een tv-programma op te duiken”, denkt showbizzjournalist Senne Brees erover in HLN Showbits. Dat heeft ze onder andere bewezen met haar deelname aan ‘Dancing with the Stars’. De kans lijkt ons dan ook niet onwaarschijnlijk dat ze ook in ‘The Masked Singer’ zit.

Prinses Delphine wordt vooral gelinkt aan Tovenaar. Uit zijn/haar tekstje werd duidelijk dat het personage met zijn/haar identiteit worstelt. “Hij/zij is lang geleden vervloekt en sindsdien is Tovenaar op zoek naar een eigen gezicht”, schrijft Het Laatste Nieuws. Klinkt bekend in de oren, aangezien het nog niet zo lang geleden is dat koning Albert zijn dochter, toen nog Delphine Boël, erkend heeft.

“En het gaat ook de hele tijd over kunst en kunstjes”, vult Senne Brees aan. En laat Delphine nu juist een kunstenares zijn. “Ik weet het zeker”, besluit de journalist. We zijn alvast benieuwd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws