"Zwijg me ervan, vreselijk was het": details uitgelekt over sfeer achter schermen bij 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' TV en Radio
TV en Radio

"Zwijg me ervan, vreselijk was het": details uitgelekt over sfeer achter schermen bij 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

"Zwijg me ervan, vreselijk was het": details uitgelekt over sfeer achter schermen bij 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

Momenteel kan je van maandag tot donderdag genieten van het tweede seizoen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ op Plya4. Op het scherm ziet het er in ieder geval een gezellige boel uit. In het echt was dat blijkbaar een ander paar mouwen.

De opnames van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, de Play4-reeks met onder anderen Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Eva Van der Gucht en Clara Cleymans, vonden namelijk midden in de coronaperiode plaats. En daar wordt niet iedereen even graag aan herinnerd.

“Zwijg me ervan! Dat was absoluut niet gezellig”, denkt acteur Robert de la Haye erover in Dag Allemaal. “Elke keer duwden ze zo'n staaf in je neus. We moesten afstand houden, konden elkaar niet vastpakken, moesten apart eten…”, herinnert hij zich. “Ik had me keihard op die serie verheugd. 'En wat een topcast', dacht ik, 'daar hou ik vast een paar vrienden aan over!’”

Domper op de feestvreugde

Maar niets wat minder waar. “Niet dus. Omdat we gewoon geen contact hadden met elkaar”, beseft Robert. “Ik vond dat vreselijk, het is net een van de charmes van dit beroep dat je op korte tijd iemand heel goed kan leren kennen”, bedenkt de acteur zich. “Dat was echt wel een domper op de feestvreugde.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws