1 jaar na huwelijk: Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben geweldig nieuws te melden over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

1 jaar na huwelijk: Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben geweldig nieuws te melden over kinderwens

1 jaar na huwelijk: Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben geweldig nieuws te melden over kinderwens

Jiri en Florence zijn vandaag exact één jaar samen. Ze leerden elkaar kennen dankzij 'Blind Getrouwd'. De experten hadden hen gekoppeld, en met succes.

"We maken bewust tijd voor elkaar", zegt Florence in Het Laatste Nieuws. Ze vindt dat een van de grote geheimen van hun 'succes'. "Jiri en ik hebben beiden een drukke job, waardoor we bijvoorbeeld niet altijd samen kunnen slapen. Maar de volgende keer is dat dan des te fijner."

Overigens zijn er op termijn ook nog kindjes op komst. Daar winden Jiri en Florence geen doekjes om. "We willen op termijn graag twee kindjes, maar hier gaan we eveneens niets overhaasten. Binnen de kortste keren zwanger zijn? Nee, dank u. Sowieso dat we ook eerst een huis moeten vinden”, laat Florence optekenen.

Na opnames

Het parcours van Jiri en Florence is best opmerkelijk. Aanvankelijk leek er geen liefdesklik te zijn. Pas na de opnames sloeg de vonk helemaal over. Florence kon zich naar eigen zeggen niet eerder helemaal openstellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws